Descargar EBOOK Història de la matemática vol. ii autor CARLOS DORCE POLO gratis online


Descargar EBOOK Història de la matemática vol. ii autor CARLOS DORCE POLO gratis online Título Del Libro: Història de la matemática vol. ii
El autor del libro: CARLOS DORCE POLO
El editor: UNIV DE BARCELONA
ISBN 13: 9788447537990
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 935 Kb
Idioma del libro: ES

Read full description of the books:Al segle XVII, de la mateixa manera que l’astronomia va fer un pas endavant amb els descobriments de Kepler i Galileu, la matemàtica també va viure una època d’esplendor gràcies a les aportacions de figures com Descartes, Pascal, Newton o Leibniz. En aquells anys van veure la llum el càlcul diferencial i integral, alhora que el càlcul de probabilitats, les sèries numèriques, les equacions diferencials i tot un seguit de troballes que van anar configurant la matemàtica tal com l’entenem actualment. Noms com els d’Euler, Cauchy i Gauss són en gran mesura responsables de la concepció que tenim d’aquesta ciència i la van portar des de la daurada pubertat del segle XVI fins a una etapa adulta que podem qualificar de gloriosa.
Aquest llibre s’adreça a tots els lectors que vulguin conèixer l’evolució d’aquesta ciència apassionant i les idees dels genis matemàtics dels segles XVII, XVIII i XIX. Juntament amb la primera part, publicada sota el títol Història de la matemàtica. Des de Mesopotàmia fins al Renaixement, aconsegueix traçar un camí de gairebé cinc mil anys d’història del pensament matemàtic.


El autor es CARLOS DORCE POLO escribió un interesante libro titulado Història de la matemática vol. ii. El libro de la publicó la editorial UNIV DE BARCELONA, y en este momento por el libro de Història de la matemática vol. ii PDF ISBN (9788447537990) es necesario pagar 28.00 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Història de la matemática vol. ii EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor CARLOS DORCE POLO, que te pueden gustar, igual que el libro de Història de la matemática vol. ii EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Història de la matemática vol. ii EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Història de la matemática vol. ii PDF
Descargar en EPUB Història de la matemática vol. ii EPUB
Descargar en DOC Història de la matemática vol. ii DOC
Descargar en TXT Història de la matemática vol. ii TXTÚltima descarga: días atrás

Reseñas de libro Història de la matemática vol. ii


Iker

Tener claro para qué necesita este libro y que ella puede dar.

Adrian

Es ambiguo, pero nos hace reflexionar!

Paula

Este libro mantiene en vilo hasta el final!

Marc

Después de leer este libro, Su vida cambiará!

Ainhoa

La energía de texto
Añadir comentario
Descargar EBOOK Història de la matemática vol. ii autor CARLOS DORCE POLO gratis online

PDF: histria-de-la-matemtica-vol-ii.pdf Història de la matemática vol. ii PDF
EPUB: histria-de-la-matemtica-vol-ii.epub Història de la matemática vol. ii EPUB
DOC: histria-de-la-matemtica-vol-ii.doc Història de la matemática vol. ii DOC
TXT: histria-de-la-matemtica-vol-ii.txt Història de la matemática vol. ii TXT